20 Δεκ 2012

Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μας

Μια ιδιαίτερα γενναιόδωρη και συγκινητική προσφορά έγινε για τα παιδιά του σχολείου μας από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καβάλας και τους συντελεστές της παράστασης, που πραγματοποίησαν πριν λίγες μέρες στο Αμφιθέατρο της Νομαρχίας. Σαν ελάχιστο ευχαριστώ από την πλευρά μας στείλαμε δελτίο τύπου στις εφημερίδες της πόλης μας, το οποίο μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
            Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Καβάλας δέχτηκαν χθες εκπροσώπους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καβάλας. Ο πρόεδρος της Ένωσης κ.  παρέδωσε τα έσοδα της θεατρικής παράστασης που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες με τίτλο «www.χηραιτεθλιμμεναι.gr». Το έργο έγραψε και σκηνοθέτησε ο αντιπρόεδρος της Ένωσης κ. Αντώνης ενώ συμμετείχαν 24 πολίτες της Καβάλας, μεταξύ των οποίων και η εργοθεραπεύτρια του Σχολείου μας κ. Αναστασία Χαϊδαρίδου.
            Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη τους στην Ένωση Αστυνομικών και στους συντελεστές της παράστασης, τονίζουν πόσο πολύτιμη είναι η δωρεά για το σχολείο και διαβεβαιώνουν ότι θα την αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προς όφελος των παιδιών. Τέλος, το προσωπικό και οι μαθητές και μαθήτριες του σχολείου χάρισαν στους αστυνομικούς μια θεατρική μάσκα που έφτιαξαν για το σκοπό αυτό.

Η Διευθύντρια
 
Κελέση Δήμητρα